Életmód program
  Linkek / Letöltés
  Kérdezz - felelek
 
 
 
 
 
 
 
 
2018. június 20. Szerda  ·  Eddigi látogatók: 60,637  ·  Online: 14
Regisztrálj!
Általános regisztráció vagy jelentkezés az
"Új szokások kialakítása" programra.
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Hírlevél feliratkozás
 
Fórum
Kérlek tekintsd meg a fórumot, amennyiben szeretnél hozzászólni jelentkezz be vagy regisztrálj!

Keresés
Cikk  
     
 
Lélekemelő gondolatok
2010-08-27
Nyomtatható változat!

A megfelelő gondolkodás segít!

Egy kis segítség!


"A tudásunk és az érzéseink fontos tényezők, amelyek erőteljesen kihatnak életünk minőségére. De ne feledd, ezek csupán az alapot jelentik, amelyen felépíthetsz egy szebb jövőt! Ahhoz, hogy a kép teljessé váljon, cselekedned kell!"

 

 

"Bármely tetszésünk szerinti napon kialakíthatjuk a cselekvés és egy új gyakorlatát a hanyagság helyébe. Valahányszor a cselekvést választjuk a láblógatás helyett, vagy a munkát a pihenés helyett, az önértékelés, önbecsülés és önbizalom egy új, magasabb szintjére emelkedünk. Márpedig végső soron az önmagunkkal kapcsolatos érzéseink jelentik a legnagyobb jutalmát bármely tevékenységnek."


"Lelkesedés nélkül nem lehetsz energikus; energia nélkül pedig, semmire sem viszed.

 

 

Életünk alakításának döntő tényezője, hogy milyen gondolkodásmódot választunk. Mindaz, ami az emberi elmében gondolatok, ötletek és információk formájában megnyilvánul, alakítja személyes filozófiánkat. A filozófiánk pedig befolyásolja a szokásainkat és a viselkedésünket, márpedig e két dolog jelenti a kiindulópontját minden egyébnek."

 

 

"Mindnyájan hangoztatjuk, hogy ki akarjuk vívni a sikert, ám előbb-utóbb a tevékenységünk szintjét hozzá kell igazítanunk a szándékaink szintjéhez. Beszélni a teljesítményünkről egy dolog; véghezvinni valamit egészen más."

 

 

"A múlt, ha megfelelően dokumentáljuk, az egyik legjobb útmutató, mely alapján ma helyes döntéseket hozhatunk egy szebb holnap érdekében."

 

 

"Életkorunktól és körülményeinktől függetlenül soha nem mentesülünk teljesen mások befolyásától. A lényeg az, hogy olyan kivételes emberi lényeket találjunk, akiknek személyisége és teljesítménye ösztönöz, lenyűgöz és megihlet minket, azután pedig igyekezzünk hasonulni a legjobb tulajdonságaikhoz."

 

 

"Felelősségünk arra is kiterjed, hogy megkeressük magunknak a megfelelő környezetet, amelyben fejlődhetünk, vagy legalább megvethetjük lábunkat a következő szintre lépéshez."


"A nem éppen eszményi környezettel úgy birkózhatsz meg a legkönnyebben, ha szem előtt tartod a célodat.
A körülmények ritkán tökéletesek, szóval ha a családi vagy munkakörnyezeted nem segíti elő a sikered elérését, fokozott erőfeszítéseket kell tenned a fókuszod élességének megőrzésére! De a legfontosabb, hogy ne a helyzeted negatív vonatkozásaira fókuszálj, hanem a megoldásra!"

 

Cikkek Küldje el ismerősének
 
  4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu 2010 © mindenamifogyokura.hu · Minden jog fenntartva.